søndag 22. november 2009

Husker du...

Selv om vi idag skriver 22.november, er det mye som blomstrer ute, både i bedene og i potter. Jeg har ennå mange fuksia og pelargonia i potter ute. Det blomstrer og ser fremdeles rimelig bra ut. Faktisk har plantene som står i potter ute holdt seg bedre enn de jeg har tatt inn. Med så varme dager som vi har hatt nå i november, blir det også varmt i planterommet, og plantene tørker fort opp. Jeg er ikke innstilt på hyppig vanning av plantene som er satt inn i "vinteropplag.
I går tok jeg opp de første Dahlia-knollene, men først tok jeg noen bilder av blomstene som fremdeles var fine. Billedsamlingen over viser en del av blomstene som fremdeles stod og viste seg fram i hagen i går.Den 22.november i fjor så det slik ut utenfor huset. En god snøkant på toppen av terrassegelenderet og glitrende iskrystaller i trærne rundtomkring. Var ikke mye friske blomster der nei.

2 kommentarer:

  1. Du og du, skal sei det er forskjell i same by! Her er det ingenting igjen ute. men så ligg jo hagen på 170 moh også då, det har vel noko å seie... Huskar det snøfallet i november i fjor ja, det var litt i tidligaste laget syns eg.

    SvarSlett
  2. Så masse blomster fremdeles! Du heldige menneske. Og takk for at du deler med oss blomstersultne!

    SvarSlett