søndag 29. november 2009

Turde ikke friste skjebnen lenger..

Med 1-2 varmegrader på dagtid, og varsel om flere kuldegrader til natten turde jeg ikke friste skjebnen lenger. Tok inn resten av pellisene og fuksiaene idag. Spadde også opp resten av dahliaene og tok inn knollene. - Det vil si, det står fremdeles noen få igjen, - rakk dem ikke før mørket kom - , men de får stå til i morgen. Stryker de med i natt, så lykke på reisen. De var ikke blant de mørkbladete, så jeg tar sjansen. - Feller ingen tårer om de stryker med. Et par store engletrompeter står også ute fremdeles, så får vi se hvordan det går. De bør vel tåle en natt med et par minusgrader. If not, hard luck!

4 kommentarer:

 1. Jeg tok også inn siste rest av det som ikke tåler noe særlig frost i dag. Men nå kommer jeg på at jeg har glemt en stor kasse med pelargonia. Den står inntil husveggen, så kanskje det går bra.

  SvarSlett
 2. Jeg misunner dere ikke alt regnet på Vestlandet, men fy søren som jeg misunner dere temperaturene. Tenk å kunne ha Fuchsia og engletrompeter ute til 1. desember, uten at de fryser ihjel.

  SvarSlett
 3. Håper det gikk bra med trompetene dine :) Må si dere har hatt det mildt lenge ja!

  Jeg ser at denne bloggen ikke ligger på Hageblogger-listen og har derfor lagt deg til. Dersom du ikke ønsker å stå på listen så ta kontakt i kommentarfeltet på Hageblogger eller send meg en epost på moseplassen alfakrøll gmail.com

  SvarSlett
 4. Takk for kommentarer, alle tre. Og takk til deg Anne for at du har lagt bloggen min til på Hageblogger-listen.

  SvarSlett