søndag 10. januar 2010

Med mann og kamera til Milde.


I dag pakket jeg mann og kamera i bilen og tok en tur i botanisk-/Japan-/fjellhagen på Milde. Dette var min første tur dit denne vinteren, og i det vakre vinterværet var det en fantastisk opplevelse å vandre rundt der. Det var eventyrlig vakkert, og jeg knipset i vilden sky. Selv om solen varmet litt så lenge vi gikk der den nådde oss, var det temmelig kaldt så snart vi beveget oss der solen ikke kom til. Jeg hadde tre mål med turen til Milde: 1) Å se hvordan det ser ut der i det vankre vinterværet vi har akkurat nå. 2) Å være ute i frisk luft. 3) Å fotografere hagene i vinterdakt.

Luften var skikkelig frisk og de gode motiven stod i kø alle veier. Jeg skulle så gjerne har vært der mye lenger og tatt mange flere bilder, men etter en times vandring og knipsing, begynte fingrene å bli temmelig umedgjørlige og det ble vanskelig å få tatt flere bilder. Det var ikke annet å gjøre enn å tusle tilbake til bilen, massere liv i fingrene igjen og kjøre hjemover.

Håper det blir like fint vær neste helg. Da tar jeg med meg fotoapparat, og forhåpentligvis får jeg også med meg min kjære mann, og drar jeg til Milde igjen. Tror jeg legger turen til arboretet da. Det er helt sikker minst like vakkert og like mange gode motiv der.

5 kommentarer:

 1. Kan jeg spørre hvilket kamera du har? Jeg er i "har lyst på speilrefleks"-modus og det ser iallfall ut som at du har et kamera som ikke hemmer deg.

  SvarSlett
 2. En time med fotovandring i det kalde været var sikkert nok. Og du fikk i alle fall både frisk luft og noen flotte bilder av et vakkert sted. Det er litt av en kunst det å komme seg fra den varme stuen og ut i kulden sånn som det nå har vært. Pluss til deg og din mann som orket.

  SvarSlett
 3. Kameraet mitt er et Canon PowerShot S3IS. Det er nok ikke et speilreflekskamera, men jeg er godt fornøyd med det. Jeg har planer om muligens å skaffe meg et speilreflekskamera i neste omgang, men enn så lenge vil jeg "øve" meg mer med dette kameraet. Jeg har fremdeles MYE å lære.

  SvarSlett
 4. hmm... da skjønner jeg at jeg må slutte å skylde "bare" på kameraet! :D

  SvarSlett
 5. Flott!
  Jeg tenker jo ikke på at Botaniske hager kan være like fine på vinter som sommer, men så absolutt, dette var inspirerende :D

  SvarSlett