søndag 31. januar 2010

- Og så kom frøene fra Dansk Primula Klub.

Polstret konvolutt i posten på denne tiden betyr ofte frøsending. I går kom en deilig hvit og postret konvolutt fra Danmark. Inni den lå frøene fra DPK. Fram med frølisten for å sjekke hvilke frø som er i hver pose. Fikk selvsagt ikke alle prioriterte ønsker oppfylt, men det er uansett mye bra her.
Hadde egentlig tenkt å så en del denne helgen, men jeg ble nokså dårlig før helgen, og er ikke helt bra enda, så jeg venter trolig et par dager til.

3 kommentarer:

 1. Hei Bjørg! Flott blogg du har, jeg følger med deg. Polstret konvolutt i posten har jeg fått flere ganger i år - sist på lørdag. Nå er alle for februar i jorda, og jeg holder på å prikle sådden fra januar :-) Håper du blir frisk igjen fort og får startet såingen.

  Hilsen Ann Kristin

  SvarSlett
 2. Primula er en spennende planteslekt, mye fint. Du har fått masse bra frø der.
  Jeg har sådd mine første frø i dag.

  SvarSlett
 3. Jeg kjenner det klø skikkelig i såfingrene når dere forteller at dere har startet såingen, - og til og med begynt å prikle. Etter en spasertur ute i frisk luft nå i ettermiddag kjenner jeg meg ganske bra, og med inspirasjonen fra kommentarene her, kommer nok de første frøene i jorda i løpet av en dag eller to. Takk begge to!

  SvarSlett