søndag 26. februar 2012

Vakker blomst i februar

Det spirer og spretter over alt i hagen. Snøklokkene står i full blomst.  Krokusene står med fargerike blomsterknopper. Akeleie, floks, liljer av ymse slag titter opp av jorden.  Fant til og med en fet, grønn åme under halvvissent gress.  Solen varmet, fuglene sang flittig og det duftet av vår.  To-tre timers herlig haging på siste lørdag i februar er ikke verst.
Helleborusene står med fine knopper, og denne ene er i full blomst.
Håper mogendagen blir like fin.

11 kommentarer:

 1. Om det bare er noen mil mellom oss, så er nok våren kommet lenger hos deg. Men jeg aner den om jeg ser godt etter.
  Så nydelig Helleborusene er! Må lese mer om dem.
  Krysser fingrene for litt sol i dag også. Akkurat nå er det litt tåke over Rosendalsfjella, men jeg aner blå himmel over. Ha en deilig søndag.

  SvarSlett
 2. Å du verden, er det virkelig kommet så langt som dette hos dere? Så herlig!

  SvarSlett
 3. Så deilig å starte vårrydding så tidlig :-)Og den julerosen var veldig søt.

  Jeg ser at du har en samling aurikler :-) Kunne du vært interessert i å bytte med meg?

  God søndag til deg!

  SvarSlett
 4. Nydelig julerose! Frost i natt, men det ser ut til å bli en flott søndag.

  SvarSlett
 5. Så nydelig julerose! Her er det ikke mye som blomstrer men en enkel julerose er på vei! Men så snødde det igjen i går....
  Måtte våren komme snart!
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 6. Det var en utrolig vakker julerose. Nå blir det bare bedre og bedre fremover. Spennende med det som kommer! Ha en god uke!

  SvarSlett
 7. Ja vi gikk ikke helt fri fra vårfornemmelsene her borte på hi siden heller :)Julerosene er en fryd når de dukker opp på denne tiden :)
  Marit

  SvarSlett
 8. Takk til dere alle for hyggelige kommentarer. Har hatt et par vidunderlige hageøkter etter at dette bildet ble tatt. Har helt fått vårfølelsen nå. Vidunderlig!

  SvarSlett
 9. For en nydelig julerose! :)

  SvarSlett
 10. Hei Bjørg, lenge siden sist..
  Den julerosen var bare helt nydelig, er den selvsådd eller er det virkelig mulig å få tak i sånne skjønnheter heromkring nå for tiden? :)

  SvarSlett
 11. Ja, det er sannelig lenge siden, Josefin. Koselig å høre fra deg. Julerosen er en av mine vakreste. Jeg tror det var på Sotra Hagesenter eller Fantoft Hagesenter jeg kjøpte den. Jeg har en til som ligner litt (se bilde av den i dagens blogginnlegg). Den mener jeg å huske at jeg kjøpte på Sotra.

  SvarSlett